FERTILITY

 

CONSCIOUS CONCEPTION & FERTILITY

A fertility workshop designed for couples trying to conceive consciously and meaningfully. 

What you will learn:
 

  • know your body (anatomy)

  • healthy ovum & spermatozoa

  • nutrition & lifestyle

  • ways to balance hormones 

  • preparing optimal health to conceive

  • mindful touch & connection  

  • create a sacred space for your baby  

  • couple yoga for fertiility
    (yoga & meditation specifically designed to optimize fertility

 

FERTILITY YOGA

FERTILITY YOGA

This class is designed specifically for women trying to conceive. Yoga helps to reduce stress,balances the hormones and supports the reproductive organs. We believe in Conscious Conception: to connect and communicate with your future baby and the womb. In this class you can learnsimple yoga postures that aids fertility and conception, as well as breathing and meditation techniquesto release physical and mental tension.

COUPLE YOGA FOR FERTILITY

This class is designed specifically for couples trying to conceive. In this class we learn about Conscious Conception in to connect and communicate with your future baby and the womb, breathing and relaxationto balances the hormones and supports reproductive organs. In Addition,  you also learnto support each other, learn practice partner meditation to calm the mind,  tune in with your partner and be together in this journey

 

TESTIMONIALS

Haiiii mba Tiaaaa. Aku udah melahirkan❤ Baru mulai menyesuaikan diri ke jam baby dan begadang2 nya. Makasih ya mba Tia atas doanyaa dan udah jawabin pertanyaan2 panik ku kemaren sebelom lahiran 😂⁣
⁣Beneran kemaren yang meyakinkan aku untuk lahiran normal itu sebenernya setelah aku ikut CBE baru bener2 mantep dan lebih positive thinking.⁣ Aku 38 weeks lahiran, dan jujur semua masih sangat manageable dan lancar bahkan bukaan 5 pun aku juga masih tenang masih mandi di kamar bersalin seperti yang mba Tia sarankan. Eh dan Riesky suka banget CBE juga Dia berasa jadi bapak siaga hahahah. Kemaren sebelom CBE dia berasa clueless ngga ngerti apa2 tentang kehamilan atau lahiran.⁣

Aku rekomen CBE dan newborncare ke temen2 ku yang melahirkan karna kalian supportive banget even aku bisa WA mba tia nanya2 setelahnya. thank you so much ya for the support during my pregnancy.

Haiiii mba Tiaaaa. Aku udah melahirkan❤ Baru mulai menyesuaikan diri ke jam baby dan begadang2 nya. Makasih ya mba Tia atas doanyaa dan udah jawabin pertanyaan2 panik ku kemaren sebelom lahiran 😂⁣
⁣Beneran kemaren yang meyakinkan aku untuk lahiran normal itu sebenernya setelah aku ikut CBE baru bener2 mantep dan lebih positive thinking.⁣ Aku 38 weeks lahiran, dan jujur semua masih sangat manageable dan lancar bahkan bukaan 5 pun aku juga masih tenang masih mandi di kamar bersalin seperti yang mba Tia sarankan. Eh dan Riesky suka banget CBE juga Dia berasa jadi bapak siaga hahahah. Kemaren sebelom CBE dia berasa clueless ngga ngerti apa2 tentang kehamilan atau lahiran.⁣

Aku rekomen CBE dan newborncare ke temen2 ku yang melahirkan karna kalian supportive banget even aku bisa WA mba tia nanya2 setelahnya. thank you so much ya for the support during my pregnancy.